SENSAI

Sensai bied een uitgebreid gamma aan producten en schoonheidsbehandelingen die inspelen op alle behoeften van de huid in elk stadium van het leven, waaronder producten voor dagelijkse reiniging, preventieve verzorging tegen vroegtijdige veroudering, zonnebescherming, noodverzorging, zonespecifieke verzorging, en geavanceerde herstelbehandelingen voor de rijpere huid.

 

De producten van Sensai worden geprezen om hun indrukwekkende resultaten en dragen de kracht van de natuur en de wetenschap in zich, om de fysieke processen te optimaliseren tot op het niveau van de individuele huidcellen. En niet enkel de huid moet verzorgd worden, daarom wordt elke formule ontwikkeld om de zintuigen te behagen met delicate texturen, rustgevende kleuren en stimulerende parfums en om een gevoel van harmonie en welzijn te stimuleren.

 

Naar de website van Sensai

SENSAI FOUNDATIONS

Sensai Make-up

SKIN DRESSED IN LIGHT | FOUNDATIONS

Laat uw teint stralen en uw schoonheid aan het licht komen.  Van een dauwfrisse glans tot een natuurlijke gloed, creëer uw ideale teint met de nieuwe make-up van Sensai.

 

De Sensai foundations bevatten de fascinerende gloed

van luxe zijde. Een met vocht doordrongen

stralende teint en een delicate glans

brengen uw natuurlijke schoonheid

aan het licht.

 

> Meer over Sensai Foundations

SENSAI THE SILK SHOWER CREAM

Sensai geurproducten

DOUCHECRÈME | 200 ml

Ontdek Sensai the Silk in deze weelderige douchecrème die een delicate, zachte schuim produceert en je lichaam een fris, gehydrateerd en zijdezacht gevoel geeft.

 

Een harmonische aroma van roze peper, viooltjes, witte bloemen en een sensueel vleugje amber omringt je als een sluier van fijne zijde en onthult je innerlijke schoonheid.

 

 

> Meer over Silk Shower Cream

SENSAI THE SILK CONCEALER

Sensai Make-up

HIGHLIGHTING CONCEALER | 3.5 ml

De concealer die nog veel meer kan! De  vloeibare, lichte textuur met Silky Botanical EX, camoufleert oneffenheden,  laat de huid stralen en hydrateert haar voor een gladdere teint.

 

Voor gebruik aan de dispenser draaien en aanbrengen op de gewenste gebieden. Beschikbaar in 4 tinten

 

 

> Meer over Highlighting_Concealer