SENSAI

Sensai bied een uitgebreid gamma aan producten en schoonheidsbehandelingen die inspelen op alle behoeften van de huid in elk stadium van het leven, waaronder producten voor dagelijkse reiniging, preventieve verzorging tegen vroegtijdige veroudering, zonnebescherming, noodverzorging, zonespecifieke verzorging, en geavanceerde herstelbehandelingen voor de rijpere huid.

 

De producten van Sensai worden geprezen om hun indrukwekkende resultaten en dragen de kracht van de natuur en de wetenschap in zich, om de fysieke processen te optimaliseren tot op het niveau van de individuele huidcellen. En niet enkel de huid moet verzorgd worden, daarom wordt elke formule ontwikkeld om de zintuigen te behagen met delicate texturen, rustgevende kleuren en stimulerende parfums en om een gevoel van harmonie en welzijn te stimuleren.

 

Naar de website van Sensai

CELLULAR PERFORMANCE

Uitgebreide Anti-Ageing verzorging

DAGCREME | SPF 25 | 50 ml

Een vederlichte, intensief hydraterende crème met UV-bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering. Het verkwikkende aroma zorgt dagelijks voor een weldadig gevoel.

 

Breng elke ochtend aan als stap 2 van de Dubbele-Hydratatie.

 

> Meer over Cellular Performance

SILKY DESIGN ROUGE

Sensai make-up

LIPPOTLOOD | 1,2 g

Dit zijdezachte lippenpotlood glijdt moeiteloos over de lippen om ze te hydrateren, af te tekenen en in een elegante kleur te hullen. Kies uit zes flatterende kleuren, het rood dat bij u past. Aanbrengen na de LIP BASE. Verkrijgbaar in 6 tinten.

 

 

> Meer over Silky Design Rouge

SENSAI THE SILK

Sensai geurproducten

EAU DE TOILETTE & PARFUM | 50 ml

Eau de Toilette

Een verfijnde en stralende geur die sprankelt met blaadjes van viooltjes en zich ontvouwt in een boeket witte bloemen, terwijl sensuele vleugjes amber de huid strelen als zijde.

 

Eau de Parfum

Een geraffineerde en intieme geur, waarvan de aromatische geurnoten bij elkaar zijn gebracht door een sensueel amberakkoord dat de huid streelt als zijde.

 

> Meer over The Silk

Copyright 2016 Meppel

Jacqueline Eggink Schoonheidssalon

Design: Out of Ordinary | Fotografie:  Photo Anya