CLARINS PARIS

In de Laboratoria Clarins werken artsen, biologen en cosmeticaspecialisten nauw samen aan fundamentele kwaliteitseisen.  Zo gebruikt men altijd plantaardige bestanddelen en de meest werkzame plantenextracten in een optimale concentratie en wordt er steeds naar een aangename samenstelling gezocht die prettig is voor de huid en goed kan worden opgenomen.

 

Clarins garandeert de kwaliteit van al haar producten. Ze worden dermatologisch getest, in elke ontwikkelingsfase; dat wil zeggen ongeveer 80 keer, gecontroleerd.

 

Naar de website van Clarins

CLARINS MULTI-ACTIVE

Tegen de eerste tekenen van huidveroudering

DAG EN NACHTVERZORGING | 50 ml

Clarins Multi-Active verzacht de eerste fijne lijntjes. Deze eerste lijntjes zijn een gevolg van een actief leven en ontstaan vaak rond het 30ste levensjaar. De gezichtscrèmes en het Multi-Active serum stimuleren de spankracht van uw huid. Deze formules van Clarins neutraliseren negatieve invloeden zoals vermoeidheid, vervuiling door stadslucht en stress, voor een zachte, beschermde huid.

 

 

> Meer over Multi-Active

CLARINS BOOSTERS

Boost je leven...Boost je huid!

ENERGY | REPAIR | DETOX | 15 ml

Het is een zwaar leven voor je huid! En dat is te zien...De huid verandert meteen. Met Clarins geef je je schoonheid een boost! Clarins heeft 3 sensationele oplossingen om je aangetaste huid een flinke boost te geven;

 

- Booster ENERGY voor de vermoeide huid

- Booster REPAIR voor de verzwakte huid

- Booster DETOX voor de overbelaste huid

 

 

> Meer over Boosters

CLARINS SUMMER MAKE-UP

Summer 2016 collection

SUNKISSED SUMMER MAKE-UP

Een mooie zomerse warme dag en het dragen van make-up is vaak niet de beste combinatie. Daarom komt Clarins deze zomer met een Sunkissed Make-up Look.

 

Mooie producten die je huid een zomerse warme gloed geven en super waterproof zijn. Zodat je make-up, ook tijdens de warme zomerdagen, perfect blijft zitten.

 

> Meer over Clarins Make-up

Copyright 2016 Meppel

Jacqueline Eggink Schoonheidssalon

Design: Out of Ordinary | Fotografie:  Photo Anya