CLARINS PARIS

In de Laboratoria Clarins werken artsen, biologen en cosmeticaspecialisten nauw samen aan fundamentele kwaliteitseisen.  Zo gebruikt men altijd plantaardige bestanddelen en de meest werkzame plantenextracten in een optimale concentratie en wordt er steeds naar een aangename samenstelling gezocht die prettig is voor de huid en goed kan worden opgenomen.

 

Clarins garandeert de kwaliteit van al haar producten. Ze worden dermatologisch getest, in elke ontwikkelingsfase; dat wil zeggen ongeveer 80 keer, gecontroleerd.

 

 

 

CLARINS EXTRA-FIRMING

Tegen de eerste tekenen van huidveroudering

DAG EN NACHTVERZORGING | 50 ml

De perfecte anti-ageing dag en nachtverzorging speciaal voor de droge huid voor de vrouw van 40, voor een zichtbaar stevigere huid vol elasticiteit. De huid ziet er direct gladder uit. Extra-Firming reactiveert stevigheid aan de bron dankzij Kangoeroebloem extract. Er ontspringt weer jeugdigheid uit je huid.  De huid wordt versterkt en worden rimpels verminderd. De teint is egaler, de huid is stralend mooi. Met het Clarins anti-pollution complex.

 

 

> Meer over Extra-Firming

CLARINS SUN CARE

Natuurlijk bruin, het hele jaar rond!

BESCHERMING | AFTER SUN | SELF TANNING

Met de producten van Clarins beschermt u uw kinderen en uzelf tegen de zon en wordt u mooier bruin met minder zon!

Een beschermingsfactor met UV-filters biedt de noodzakelijke bescherming aan de oppervlakte, maar is absoluut niet voldoende. Daarom heeft Clarins aan haar filters een celbeschermingscomplex toegevoegd, dit beschermt uw huid tegen de nadelige effecten van de zon en beschermen de huidcellen en hun erfelijk materiaal.

 

> Meer over Clarins Zonproducten

CLARINS SUMMER MAKE-UP

Corrigeer oneffenheden en laat je huid stralen!

SOS KLEURCORRIGERENDE PRIMER

Last van roodheid, dofheid en donkere vlekjes in je teint? Het is tijd om met een schone lei en een goede basis te beginnen! SOS Primer is een serie kleurcorrigerende primers voor een perfecte teint.

 

De textuur is licht en fris (olie-vrij) die perfect samensmelt met de huid.  Hydrateert gedurende 24 uur en beschermt tegen schadelijke effecten van buitenaf.

 

 

> Meer over Clarins SOS Primer