ABSOLUTION

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl…Omdat we bezig zijn met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu, worden we aangetrokken door biologisch gecertifieerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. We willen de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier. Absolution….een compact scala aan producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid. Elke dag weer.. voor zowel mannen als vrouwen.

 

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd…en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

 

Naar de website van Absolution

LE GOMMAGE CORPS ECLAT

Bevrijd uw huid van wat die niet nodig heeft

EXFOLIÉRENDE SCRUB

Een exfoliërende scrub die onzuiverheden en dode cellen heel eenvoudig verwijdert. De hoogwaardige, zuiverende korreltjes werken samen met verzach-tende, actieve ingrediënten. Ze reinigen, ontgiften en voeden de huid tot diep in de poriën.

100% natuurlijke oorsprong

55% biologisch

 

Aanbrengen op de huid, inmasseren met de handen of met L'Eponge Konjak, afspoelen – klaar.

 

> Meer over Le Gommage Corps Éclat

 

LA CRÈME RÉPARATRICE REGARD

Biologische antirimpel oogcontourcrème

OOGCONTOURCRÈME

La Crème Réparatrice Regard kalmeert en herstelt het oogcontour. De crème egaliseert, verzacht en vermindert zichtbaar de lijntjes rondom de ogen. Verstevigt en behoudt tegelijkertijd de elasticiteit van dit kwetsbare gedeelte. De romige, maar lichte textuur wordt onmiddelijk opgenomen.

 

99% natuurlijke oorsprong

59% biologisch

 

 

> La Crème Réparatrice Regard

ADDICTION, L'HUILE VISAGE

Biologisch geconcentreerde gezichtsverzorging

DAG & NACHT GEZICHTSOLIE

Deze exclusieve, heilzame combinatie van 27 natuurlijke en biologische oliën en bloemextracten behandelt uw huid mild door alle ingrediënten toe te dienen die nodig zijn voor de balans en schoonheid.

 

Droogheid, irritatie, onaangenaam gevoel of doffe teint: deze universele verzorging kunt u gebruiken tijdens alle seizoenen, dag en nacht, naar wens en behoefte.

 

> Meer over Addiction, l’Huile Visage